De diensten

Dierenarts Beddegenoots blijft geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen in het diergeneeskundig veld. Uw huisdier is bij haar in goede handen!


VACCINATIES

Elke pup behoort gevaccineerd te worden tegen een aantal potentieel fatale ziekten (Parvo, ziekte van Weil, hondeziekte en besmettelijke leverziekte). Voor een aantal aandoeningen is een enkele injectie nog niet voldoende, daarom hebben pups meerdere vaccinaties achter elkaar nodig.

Gaat uw pup mee naar het buitenland dan is de Rabiesvaccinatie verplicht, gaat de hond naar een pension of op cursus dan is het verstandig tegen kennelhoest te vaccineren (bij een goed pension verplicht).

Ook uw volwassen hond moet jaarlijks op controle komen voor de nodige vaccinaties. 

Ook uw kitten behoort gevaccineerd te worden tegen potentieel gevaarlijke ziekten (nies- en kattenziekte) en één fatale ziekte (leucose). Een enkele injectie is niet voldoende daarom hebben kittens meerdere vaccinaties achter elkaar nodig. 

Ook uw volwassen kat moet jaarlijks op controle komen voor de nodige vaccinaties.

Jaarlijke vaccinaties voor uw hond, kat of konijn gaan hand in hand samen met een gezondheidscontrole. De dierenarts beoordeelt tijdens deze contactmomenten altijd of de algehele gezondheid van u dier optimaal is.  

CHIRURGISCHE ZORG

De praktijk is ruim voorzien van alle apparatuur om de meeste chirurgische ingrepen succesvol te verrichten.

Indien nodig wordt u doorverwezen naar de beste specialist.

VOEDINGSADVIES

Een uitgebalanceerde voeding is uitermate belangrijk voor een optimale gezondheid van uw huisdier.  

Onderhoudsvoeding

Voeding om een gezonde hond of kat ook zo gezond mogelijk te houden.

Wat nemen wij mee in dit advies?

  • Diersoort
  • Ras
  • Leeftijd
  • Gewicht
  • Risicofactoren voor uw huisdier

Voeding bij ziekte

Wist u dat veel aandoeningen van uw hond of kat verholpen kunnen worden met speciaal dieetvoeding? Voorbeelden daarvan zijn suikerziekte, huid-, nier-, blaas-, darm-, gewrichts-, lever- en hartaandoeningen.